Tempahan Tanda Nama (Name Tag)

44 thoughts on “Tempahan Tanda Nama (Name Tag)

  1. amira says:

    saya nk tnya regarding tag nama..if saya tempah 25 pcs…1 pcs jatuh berapa ringgit 1 ye?plz respon asap leh?tq..

    • Salam,
      En. hanya perlu senaraikan nama-nama utk tempahan name tag tersebut dan email kpd saya. Harga RM12/pc @ >100pcs RM8/pc utk magnet dan jenis pin RM8/pc @ >100pcs RM5/pc. Bayaran 50% semasa tempahan dan baki selepas tempahan siap (bank in/m2u). Tempoh siap dlm 3-7 hari bekerja. Penghantaran melalui Poslaju (FOC).
      T.kasih

  2. ♥ fariza azrina ♥ says:

    Salam nk tnya blh tmpah name tag ni untuk satu je & boleh pos? Kalau nk buat tmpahan mcm mana eh, blh bagi email address. Thanks

  3. thira kamal says:

    Hi . Nak tmpah untuk name tag sekolah . Ada lambang dan nama . Nak tempah untuk 20. Ada harga kurang untuk name tag bermagnet? Nak tmpah online berapa lama boleh dapat?

  4. sandy says:

    hi hello….boleh tempah lagi? still available?
    saya nak tempah 1 magnetik & 2 pin.
    kalau beserta dengan wang pos berapa ya?
    and bila boleh dapat?

  5. madhiah says:

    salam . saya nak tempah tag nama berpin bertulis NUR MADHIAH ..yang hitam putih macam pekerja kerajaan .. boleh lagi ke tidak? kalau boleh sila beritahu saya cara2 pembayarannya.. terima kasih

    • Wslm…boleh buat tempahan name tag. Harga name tag Pin Kecil RM8/pc.

      Courier caj rm5.

      Sila bank in ke akaun Maybank Hasli Md Yatim 1020 3703 9047.

      Tempoh siap sekali penghantaran dlm 1 mggu.

      Terima kasih.
      HASLI

  6. felix says:

    Masih available?Klow tros ke shop Ade tak?kt mne ye?SBB urgently Nk bg org this Friday.name tag it am tulisan Putih 7.5cm

  7. celine says:

    hi nak tempah name tag untuk 25. Berapa harganya untuk
    i) magnet
    ii) tiada magnet

    Macam mana boleh berhubung ngan talipon ya

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s